Δωρεάν Επιμόρφωση για Όλους σε Ψηφιακές Δεξιότητες από το E-Learning του ΕΚΠΑ | InMedHealth


Δωρεάν Επιμόρφωση για Όλους σε Ψηφιακές Δεξιότητες

To Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ θεματικές ενότητες σε ψηφιακές δεξιότητες στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη δράση ‘’Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών’’ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η πρόσβαση στις ενότητες είναι ελεύθερη για όλους.

Οι ψηφιακές δεξιότητες αφορούν πέντε πεδία και συγκεκριμένα: Επεξεργασία Δεδομένων, Επικοινωνία, Δημιουργία Περιεχομένου, Ασφάλεια και Επίλυση Προβλημάτων. Τις ενότητες μπορούν να παρακολουθήσουν απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή/και απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή ΤΕΙ. Πρόκειται για θεματικές ενότητες που έχουν στόχο να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ψηφιακές δεξιότητες του συμμετέχοντα ως απλού χρήστη, ως στελέχους επιχείρησης, ως αυτοαπασχολούμενου ή ως εργοδότη. Ο χρήστης ανάλογα με την γνώση που κατέχει σε κάθε πεδίο, την προηγούμενή εμπειρία κτλ μπορεί να είναι βασικός, ανεξάρτητος ή και έμπειρος χρήστης.

Το εκπαιδευτικό υλικό είναι πλούσιο σε παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης, οπτικοακουστικό υλικό και πρόσθετη βιβλιογραφία. Παρουσιάζεται με τρόπο που βοηθά το συμμετέχοντα να μελετήσει βηματικά, να κατανοήσει και να εμπεδώσει την ύλη που παρουσιάζεται. Πρόκειται για σύγχρονο υλικό που έχει σχεδιαστεί από καταξιωμένους επιστήμονες και έμπειρους συγγραφείς στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων. Το υλικό διαρκώς επικαιροποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, την αναβάθμιση της τεχνολογίας και των λογισμικών.

Ενημερωθείτε σήμερα εδώ

#inmedhealth

►Βρείτε μας στο Facebook: shorturl.at/aknuQ
►Βρείτε μας στο Instagram: shorturl.at/vC079
►Βρείτε μας στο Linkedin: shorturl.at/isY08
►Επικοινωνήστε μαζί μας στο inmedhealth.gr@gmail.com

*Τα δικαιώματα της εικόνας, του υλικού και της διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια