Συνέντευξη με την Ελληνίδα Youtuber Μανουέλλα Εμμανουλοπούλου | InMedHealth


Συνέντευξη με την Ελληνίδα Youtuber Μανουέλλα Εμμανουλοπούλου

Με χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα μας στήλη με μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες Youtuber, Μανουέλλα Εμμανουλοπούλου | Manuella

Πως σου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσεις το YouTube;

Το κανάλι μου στο YouTube το ξεκίνησα τον Αύγουστο του 2011, όταν το YouTube τότε ήταν μόνο για βίντεο με γάτες και music videos. Υπήρχαν λίγοι YouTubers στο εξωτερικό και μετρημένοι στην Ελλάδα. Αγάπησα την όλη ιδέα του να έχεις δικό σου κανάλι online και αποφάσισα να το ξεκινήσω και εγώ! Το έκανα πάντα σαν χόμπυ επειδή το αγαπούσα, δεν περίμενα ποτέ ότι μια μέρα θα το έκανα σαν δουλειά! Το YouTube το ξεκίνησα σαν χόμπυ και το έκανα πάντα επειδή ήταν κάτι που αγαπούσα. Είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενη που έχουμε χτίσει αυτή την όμορφη παρέα! 

Τι έχεις σπουδάσει; 

Σπούδασα Economics and International Business στο University of Strathclyde και στο τρίτο έτος μου έκανα ένα semester abroad στο University of South Carolina στην Αμερική. Πήρα πολλές γνώσεις από τις σπουδές μου, διεύρυνα τους ορίζοντες μου, γνώρισα ανθρώπους από όλο τον κόσμο και κέρδισα αξέχαστες εμπειρίες.

Πως νιώθεις όταν σε αναγνωρίζει κόσμος στον δρόμο;

Έχουμε απίστευτη σχέση με το κοινό μου! Είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα. Κάθε φορά που γνωρίζω από κοντά τον κόσμο που βλέπει τα βίντεο μου, νιώθω σαν να γνωριζόμαστε καιρό! Είναι το καλύτερο συναίσθημα όταν τους γνωρίζω από κοντά.

Πως αντιμετωπίζεις τα αρνητικά σχόλια;

Στο παρελθόν με επηρέαζαν περισσότερο, τώρα πια σπάνια θα με πάρουν από κάτω. Έχω μάθει πως πολλοί απλά ψάχνουν μια αφορμή να ξεσπάσουν για τις δικιες τους δυσκολίες και άγχοι. 

Ποια είναι τα αγαπημένα βίντεο στο κανάλι σου;

Στο κανάλι μου συναντά κανείς vlogs, hauls, φάρσες,  advice videos, δοκιμασίες, όχι μόνο! Τα αγαπημένα μου βίντεο όμως, είναι δύο. Πρώτα από όλα είναι τα βίντεο που έχω γυρίσει με τα μέλη της οικογένειάς μου και τους φίλους μου γιατι είναι πολύ "αληθινά". Περνάμε πολύ καλά μαζί και αυτό φαίνεται στην κάμερα. Είναι σαν να κρατάς ένα διαδικτυακό ημερολόγιο της ζωής σου! Ένα ακόμα από τα πιο λατρεμένα και συγκινητικά βίντεο είναι εκείνο με την μικρή Φωτεινή που είχε γίνει σε συνεργασία με το Make A Wish. Ήμουν η ευχή της Φωτεινής η οποία έχει καρκίνο. Γυρίσαμε ένα βίντεο για το δικό μου κανάλι, ένα για το δικό της και περάσαμε τη μέρα μαζί. Ήταν εξαιρετική εμπειρία και η Φωτεινή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου άτομα για συνεργασίες;

Έχω στο συνεργαστεί με YouTubers, creators, παίκτες από το Greece’s Next Top Model, Master Chef Greece και το Survivor. Είτε είναι άτομο της τηλεόρασης, μοντέλο, creator, αν έχουμε καλή χημεία και ταιριάζει με τη θεματολογία στο κανάλι μου τότε χαίρομαι ιδιαίτερα να δημιουργήσουμε ένα βίντεο μαζί!

Τι συμβουλές θα έδινες σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του YouTube;

Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αληθινός και να μοιράζεσαι την ιστορία σου με το κοινό σου! Για αυτό αγαπώ το YouTube, περνάμε όλες τις εμπειρίες μαζί - μεγαλώνουμε μαζί. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να ανεβάζεις βίντεο συχνά και τακτικά - θέλει υπομονή και επιμονή.

Πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;

Θα ήθελα να συνεχίσω να πετυχαίνω τους στόχους μου σε επαγγελματικό και προσωπικό κομμάτι, να συνεχίσω να μαθαίνω και πάνω από όλα να είμαι χαρούμενη με ανθρώπους γύρω μου που αγαπώ.

Βρείτε και ακολουθήστε την αγαπημένη μας Manuella εδώ


►Βρείτε μας στο Facebook: shorturl.at/aknuQ

►Βρείτε μας στο Instagram: shorturl.at/vC079

►Βρείτε μας στο Linkedin: shorturl.at/isY08

►Επικοινωνήστε μαζί μας στο inmedhealth.gr@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια