E-Gnosis: Νέα ταχύρρυθμα τμήματα καθημερινά για δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα Η/Υ και αγγλικών!

 


Το πρόγραμμα E-gnosis της Equal Society, πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και της ίσης εκπαίδευσης για όλους, συνεχίζει τη δημιουργία νέων ταχύρρυθμων τμημάτων προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.  Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουνδωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών πραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα και δωρεάν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ  καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. 

Κατάρτιση Η/Υ εξ αποστάσεως:

Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services.

Με αφορμή τις νέες επικείμενες προκηρύξεις δημιουργεί καθημερινά νέα τμήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

https://bit.ly/3lwYFke

Μαθαίνω Αγγλικά εξ αποστάσεως:

Δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:

  • Σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, Δημόσιος Τομέας, 10.000 Επιχειρήσεις σε 120 χώρες) 
  • Σε ακαδημαϊκό επίπεδο (Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://bit.ly/3zfs8Ut

  • Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο www.e-gnosis.gr.
  • Λάβε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις με ποιοτική εκπαίδευση εύκολα, γρήγορα και δωρεάν από την ασφάλεια  του σπιτιού σου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 211.70.51.841.
Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια